Hitta städfirma nära dig

Hem / Städbolag

Bra städhjälp underlättar inte bara vardagen, utan ger dig mer tid att tillägna åt de saker du hellre gör på din fritid. En städfirma kan städa ditt hem medan du är på jobbet, eller den där timman du alltid brukar träna, så att du kan komma hem till ett rent och nystädat hem. Här hittar du ett populärt urval av städfirmor i Stockholm och Göteborg. Bor du på annan ort kan du även hitta fler städfirmor hos Städfirma.nu som jämför städtjänster i ett flertal städer runtom Sverige.

Städfirma i Stockholm

Julias Städservice

Julias Städservice är en städfirma i Stockholm som hjälper både privatpersoner, företag och fastighetsägare. Städfirman har över 10 års erfarenhet av branschen och säkerställer högkvalitativa städningar som du alltid blir nöjd med. Oavsett om du väljer att boka en enstaka städning, t.ex. inför en flytt eller om du vill ha återkommande hemstädning kan du när som helst välja att avsluta ditt abonnemang. Här väljer du mellan tre olika paket när du vill ha hemstädning i Stockholm, med en frekvens som passar dig. Priset för en städning i en bostad på 70 kvadratmeter ligger mellan 1680–3040 kr efter RUT-avdrag per vecka.

Stockholms Städsystem

Stockholms Städsystem är en städfirma i Stockholm som är specifikt inriktad på företag. Har du ett kontor, industrilokal, lager eller restaurang som är i behov av städning är Stockholms Städsystem således ett bra alternativ. Här kan du beställa en offert via hemsidan och få snabb återkoppling med ett fast pris. Stockholms Städsystem har varit aktiva i branschen sedan år 1968 och har därför en mycket lång och gedigen kunskap bakom sig. Du väljer själv hur ofta du är i behov av städning och får sedan en skräddarsydd instruktion som passar just ditt företags behov och standard.

Elite Clean

Söker du efter en städfirma i Stockholm som kan utföra det absolut mesta är Elite Clean ett bra val. Den här städfirman vänder sig till dig som är i behov av vanlig hemstädning eller flyttstädning, men också till dig som behöver hjälp med fönsterputs, byggstädning efter renovering, kontorsstädning, trappstädning, och trädgårdsarbete. Elite Clean ger dig prisvärda och städtjänster där du kan använda RUT-avdraget för din privata städning i hemmet. Priserna varierar beroende på hur stort du bor och hur ofta du vill ha städning, men ligger runt ca 169 kronor efter RUT-avdrag. Pensionärer får alltid 10 % rabatt.

50 Femme

50 Femme är en städfirma i Stockholm som fokuserar på rättvisa! Här får medarbetare branschen bästa villkor, samtidigt som du som kund får ett pålitligt städföretag att hjälpa dig i vardagen. Städfirman erbjuder både hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning och visningsstädning i Stockholm och Göteborg, där alla kunduppdrag har en 100 % nöjd kundgaranti bakom sig. På hemsidan kan du enkelt räkna ut hur mycket just din städning skulle kosta och kan samtidigt läsa mer om hur företaget arbetar med miljö och klimat.

Städhuset

Anlita en städfirma i Stockholm när du är i behov av hemstädning, fönsterputs, flyttstädning eller storstädning. Städhuset är en seriös och pålitlig städfirma som erbjuder städtjänster för alla kundgrupper och alla unika önskemål och behov. När du väljer Städhuset som din städfirma kan du vara säker på att alltid få fasta priser, utbildad personal, RUT-avdrag och ett företag som är ISO-certifierad. Här kan du välja mellan fasta städabonnemang eller boka enstaka tillfällen på en dag och tid som passar dig. För att få ett pris behöver du först efterfråga en offert.

Städsällskapet

Städsällskapet arbetar hårt för att vara en städfirma som fokuserar på miljö och som aktivt arbetar för att minska farliga utsläpp. Den här städfirman riktar sig till både privatpersoner, BRF:er och företag i Stockholmsområdet och har över 20 års erfarenhet av branschen. Här hittar du hemstädning till vardags, men också kontorsstädning, ångtvätt, golvvård, mattservice, trapphusstädning och mycket mer. Priser står inte angivna på hemsidan, men genom att skicka ett mail till info@stadsallskapet.se eller ringa 08 602 86 66 kan du få snabb och trevlig support. På hemsidan kan du även få smarta tips om hur du kan städa mer miljövänligt!

Städfirma Göteborg

Nordic Städfirma

Nordic Städfirma är en städfirma i Göteborg som hjälper dig med hemstädning, flyttstädning, storstädning, byggstädning, kontorsstädning, butiksstädning, grym och träningslokaler, fönsterputs, trapphusstädning, industristädning och mycket mer. Det finns inte ett enda område som Nordic Städfirma inte täcker upp för. Väljer du att registrera dig för ett abonnemang med återkommande hemstädning slipper du både bindningstid och uppsägningstid och får alltid en 100 % nöjd kundgaranti att luta dig mot. Du bokar enkelt en städning via hemsidan och kan i samband med detta få ditt pris. Vill du veta hur mycket städningen kommer att kosta innan du bokar kan du höra av dig till dem på mail eller telefon.

Bright Services

Med Bright Services blir det enkelt för dig att anlita städfirma i Göteborg. Företaget fokuserar på lokalvård såväl som fastighetsservice och säkerställer att ditt kontor, butik eller trapphus alltid är i toppskick. Här hittar du även hemstädning och flyttstädning för privatpersoner och kan anlita Bright Services i samband med renovering för byggstädning. När du hör av dig till Bright Services bokas ett kostnadsfritt platsbesök in, för att ska en närmare kontakt med sina klienter. Här får du också kostnadsfria offerter på din städning och ett städschema som är utformat efter dina unika behov. Som ny kund väntar en 20 % rabatt på första städtillfället.

Fixclean

Fixclean är ett städbolag i Göteborg som älskar ordning och reda! Med Fixclean får du ett miljömedvetet städbolag med många års erfarenhet av branschen, duktiga medarbetare med kunskap inom rengöringsmedel och en utmärkt service från början till slut. Städfirman erbjuder både klassisk hemstädning såväl som företagsstädning och städning i dödsbo, hemtjänst och skolstädning. Du kan även få hjälp med sanering, golvvård och mycket mer. För att få reda på ditt pris måste du först fylla i den kostnadsfria offerten på hemsidan.

Theresas Städ

Vill du ha så billig städning i Göteborg som möjligt är Theresas Städ rätt företag för dig. Theresas Städ är billigast i Göteborg på hemstädning, flyttstädning, visningsstädning, fönsterputs och lokalvård. Priserna varierar beroende på om du är företagare eller privatperson och vill ha hjälp med städningen. För privatpersoner börjar priset på 189 kronor i timmen efter RUT-avdrag och för företag gäller 280 kronor i timmen ex.moms. Företaget är kvinnodrivet och erbjuder städning på avtal, abonnemang eller vid enstaka tillfällen. Vill du efterfråga en offert kan du alltid höra av dig direkt till dem.

Sverige & CO

Sverige & CO är ett städbolag i Göteborg med många års erfarenhet av branschen. Här arbetar utbildad personal med kunskap om känsliga material och med fokus på ergonomi och kvalitet. Oavsett om du beställer hemstädning, fönsterputs, flyttstädning eller kontorsstädning får du alltid en nöjd kundgaranti på uppdraget - så att du kan känna dig trygg. Vill du veta mer om hur mycket städningen kommer att kosta dig behöver du först fylla i formuläret på hemsidan och skicka efter en offert. En offert via Sverige & CO är helt kostnadsfri och du binder dig inte till någonting. Slå en signal på 031 75 75 095 eller använd kontaktformuläret på hemsidan.

50 Femme

Vill du anlita ett rättvist företag som är verksamma i Göteborg är 50 Femme ett bra alternativ. Den här städfirman arbetar i både Göteborg såväl som i Stockholm och erbjuder både hemstädning, flyttstädning och kontorsstädning till riktigt schyssta priser. Företaget arbetar hårt för att säkerställa en rättvis bransch där alla medarbetare ska kunna leva gott på sin lön, samtidigt som det finns en god arbetsmiljö och trygga försäkringar för både personal och kund. För att få ett exakt pris använder du dig av kalkylatorn på hemsidan, men räkna på ca 287 kronor efter RUT-avdrag för en lägenhet på 70 kvadratmeter.

RUT-avdrag – städning

Med hjälp av RUT-avdrag vid städning kan du sänka dina kostnader när du beställer städning till din privata bostad. Det spelar ingen roll om du har en hyresrätt som ska städas, en bostadsrätt, villa eller lägenhet. Avdraget är en skattereduktion som tilldelas alla personer som är över 18 år och betalar skatt i Sverige. Här gäller det att välja en städfirma som är registrerad för F-skatt, för att avdraget ska kunna användas. På Rutavdrag.se kan du läsa mer om hur RUT-avdrag vid städning fungerar, vad som är giltigt och vad för villkor som gäller.

Med hjälp av ditt RUT-avdrag får du hela 50 % reducerat pris på din hemstädning, flyttstädning, storstädning eller fönsterputs. Du lämnar bara över ditt personnummer och därefter sköter städfirman resten.