Anlita flyttfirma

Hem / Flyttfirmor

Vill du boka flytthjälp är det viktigt att du väljer en flyttfirma som verkligen är seriös och som har fått bra recensioner och omdömen från tidigare kunder. Med hjälp av en flyttfirma kan du få transporthjälp, bärhjälp, hjälp med packning och mycket mer. Att anlita flyttfirma är idag det vanligaste sättet att flytta, just för att det är så smidigt och enkelt. Du behöver i många fall befinna dig på plats under flyttens gång, men behöver inte lyfta ett finger. Här nedan hittar du några bra och pålitliga flyttfirmor som du kan använda dig av. Alla erbjuder trygga och kompletta försäkringar och erbjuder möjlighet till RUT-avdrag.

Flyttfirma i Stockholm

Grabbarna Flytt

Grabbarna Flytt är en flyttfirma i Stockholm som du kan vända dig till när du ska flytta från en bostad till en annan. Företaget startade upp år 2015 och har sedan dess hjälp både privatpersoner och företag med att flytta från en bostad/kontor till en annan. Här får du både flytthjälp och hjälp med packning om du behöver, samtidigt som du kan anlita företaget för magasinering och flyttstädning. På hemsidan kan du även hitta bra och användbara tips inför din flytt, t.ex. hur du packar på bästa sätt och när du bör börja fundera på organisering och återvinning.

Flyttbolaget

Söker du en flyttfirma i Stockholm är Flyttbolaget ett bra alternativ. Hos Flyttbolaget får du hjälp av en av Stockholms bästa flyttfirmor och får hjälp med flyttens alla delar. Flyttbolaget kan du anlita om du behöver hjälp med vanlig flytt från en bostad till en annan, men du kan också anlita företaget för dödsbo, magasinering, bortforsling och återvinning, samt evakuering. Du beställer enkelt en kostnadsfri offert via hemsidan och får därefter ett fast kostnadsförslag beräknat med RUT-avdrag för privatpersoner. Flyttbolaget har utfört över 25 000 flyttar i Stockholmsområdet och har trygga försäkringar om olyckan skulle vara framme i samband med din flytt.

Flyttfirma i Göteborg

Lindome Flytt

Lindome Flytt är en flyttfirma i Göteborg som hjälper både privatpersoner, företag och fastighetsägare med trygga och säkra flyttar. Du kan själv välja om du vill anlita företaget för helhetslösningar eller om du bara vill ha hjälp med bärning eller själva transporten. Företaget har funnits i över 40 år och skräddarsyr lösningar som passar just dina önskemål och behov. Här får du alltid erfaren personal som använder sig av trygga arbetsmetoder för att säkerställa att dina föremål inte skadas i transporten. Du får även rådgivning och stöd i samband med att du vill ansöka om RUT-avdraget för att sänka dina kostnader.

Gårda Flyttexpress

Gårda Flyttexpress är en flyttfirma i Göteborg som arbetar över hela Sverige. Det innebär att du kan anlita flyttfirman även om du planerar att flytta utanför Göteborgs gränser. Företaget hjälper dig med både transport, bärhjälp, magasinering, packning och flyttstädning, så att du kan få en helhetslösning som passar just dig. Ett stort plus är att Gårda Flyttexpress erbjuder alla flyttande kunder möjlighet att låna flyttkartonger helt gratis. På så sätt kan du inte bara spara in pengar med RUT-avdraget, utan du slipper också köpa lådor och fundera på emballage. Gårda Flyttexpress arbetar både lokalt, nationellt och internationellt - så att du kan flytta precis dit du vill.

Flyttfirma i Malmö

Malmö Flytt

Med hjälp av Malmö Flytt blir det enklare för dig att flytta från en bostad till en annan. Malmö Flytt är en flyttfirma i Malmö som erbjuder sina tjänster till alla olika kundgrupper, där du som privatperson har möjlighet att sänka dina kostnader med RUT-avdrag. Flyttfirman erbjuder kostnadsfria offerter och har alltid fasta prisförslag. På så sätt kan du enklare planera din budget inför flytten. Den här flyttfirman är också specialiserade på riktigt tunga lyft, t.ex. om du vill flytta med ett piano. All personal har den utbildning som krävs för att hantera uppgiften och arbetar med trygga och ergonomiska arbetsmetoder för bästa möjliga resultat.

Möbelkillarna

Gör det enkelt för dig när det är dags att flytta och boka en flyttfirma i Malmö som du kan lita på! Möbelkillarna är ett flyttföretag som har satsat hårt på att skapa bra rutiner som verkligen fungerar, samtidigt som de har smidiga lösningar som passar dig, trevliga och utbildade medarbetare, samt bättre priser! Här får du tillgång till riktigt prisvärda flyttpaket som inkluderar de allra mesta och kan alltid beställa kostnadsfria offerter på uppdraget. För att slippa sitta i långa telefonköer behöver du heller inte ringa till företaget för att boka din flytt. Du väljer bara det datum som passar dig bäst och bokar sedan enkelt online.

Flyttfirma i Dalarna

Falu Flytt

Med Falu Flytt kan du få hjälp med flyttens alla olika delar. Den här flyttfirman har många års erfarenhet av branschen och erbjuder pålitliga, serviceinriktade och noggranna medarbetare för ditt flyttprojekt. Företaget arbetar med Dalarna som utgångspunkt, men kan även hjälpa dig som vill flytta till ett annat län. På så sätt är Falu Flytt rikstäckande. Här får du inte bara hjälp med flytt, städning och transport, utan du kan också anlita företaget för montering av dina möbler. Har du monterat ner en soffa, stor säng eller bokhylla kan Falu Flytt alltså montera ihop detta igen i din nya bostad.

RUT-avdrag vid flytthjälp

När du väljer att boka flytthjälp kan du använda dig av RUT-avdraget för att sänka dina kostnader. RUT-avdraget är ett skatteavdrag som alla privatpersoner över 18 år i Sverige tilldelas. Avdraget ligger på totalt 50 000 kronor per år och per person och ger dig en 50 % reducering på den totala arbetskostnaden. Det innebär att du endast behöver betala hälften av det pris som flytten egentligen hade kostat dig.

För att du ska kunna använda RUT-avdraget gäller det att du uppfyller Skatteverkets krav. Flytten måste t.ex. ske på en adress där du står skriven och du måste dessutom välja en flyttfirma som är registrerade för F-skatt. Det är flyttfirman som hjälper dig med hela ansökan och när arbetet är klart får du en faktura som redan är reducerad. Du behöver således inte lägga ut det totala beloppet för att sedan få en återbetalning i efterhand.