Flytthjälp Göteborg

Hem / Flytthjälp Göteborg

Mycket att stå i inför en flytt? Lägg all onödig stress bakom dig och anlita flytthjälp i Göteborg. Fördelarna med att anlita en flyttfirma är många, inte minst att det sparar både tid och energi. Oavsett om du ska flytta som privatperson eller byta företagslokaler får du här tips på fyra professionella och erfarna flyttfirmor som erbjuder både kontorsflytt och privatflytt i Göteborg. Läs mer i vår guide och hitta en trygg och säker flytthjälp i Göteborg inför ditt kommande flyttprojekt!

Bröderna Flytt

Hos Bröderna Flytt får du en trygg och smidig flyttupplevelse, oavsett om du vill boka bohagsflytt eller företagsflytt i Göteborg. Bröderna Flytt är ett familjeägt företag som startades av bröderna Alex och Lucas. Genom åren har de tagit sig an många olika typer av flyttuppdrag med framgångsrika resultat. Hos Bröderna Flytt kan du boka företagsflytt oavsett hur omfattande flytten är. De har nämligen erfarenhet av att flytta allt från kontorslandskap till lager och butiker. Innan planerad flytt kommer de ut till er och går igenom era önskemål och behov för att flytten ska löpa på problemfritt.

Vid en privatflytt ser de till att ditt bohag kommer tryggt och säkert fram till din nya bostad. De erbjuder både nedpackning, transport och uppackning av dina tillhörigheter. Bröderna Flytt förser dig även med packmaterial om det finns behov. Begär en kostnadsfri offert på önskat flyttuppdrag redan idag!

Kontakt

Boka flytthjälp hos Bröderna Flytt

GLC Flytt

GLC Flytt är en logistikfirma i Göteborg som erbjuder ett brett utbud av transport- och flyttjänster och är idag ett av Västsveriges ledande flyttföretag. Genom åren har de utfört alla slags flyttar för både privatpersoner och företag. Vid en kontorsflytt kan de exempelvis erbjuda allt från montering, demontering, och förvaring. Målet är självklart leverera en trygg och lättsam flytt från start till mål.

Önskar du hellre boka bohagsflytt inför en ett byte av bostad kan de även bistå med detta. Oavsett om du ska flytta några enstaka möbler eller ett helt hem hjälper de till med hela projektet. Hos GLC Flytt har du möjlighet att boka bohagsflytt till fast eller rörligt pris utifrån dina önskemål. Du bestämmer helt och hållet själv om du vill hantera upp- och nedpackning, eller överlåta detta till flyttfirman. Med erfaren personal och lång erfarenhet i bagaget ser de till att din flytt sköts tryggt och säkert.

Kontakt

Boka flytthjälp hos GLC Flytt

Express Flytting Sweden

Express Flyttning Sweden är specialister inom alla typer av flyttar och tillhörande tjänster i Göteborg. Här kan du få hjälp med allt från företagsflytt, privatflytt, magasinering till packning och montering. Dessutom erbjuder de låga priser på samtliga flyttuppdrag. Ett av deras främsta affärsområden är företagsflyttar. Vid en företagsflytt följer de en framarbetad projektmetod som gör att de kan säkerställa både tidsplaner och kvalitet. Innan flytten startar igång går ni tillsammans igenom alla delar av projektet.

När du anlitar privatflytt i Göteborg hos Express Flyttning Sweden kan de bistå med allt från packning, montering och transport. De tillhandahåller professionella flyttbilar som är utrustade med höj- och sänkbara ramper och kärror. Dessutom ser de till att använda skyddsfiltar så att dina saker hanteras varsamt. Allt för att underlätta inför din flytt!

Kontakt

Boka flytthjälp hos Express Flyttning Sweden

Flytthjälp Göteborg – Pris

Det generella priset för flytthjälp i Göteborg ligger på cirka 400–600 kr/timme. Slutpriset kan dock variera beroende på faktorer så som val av flyttfirma, om det är en privatflytt eller företagsflytt, särskilda önskemål och så vidare. I vissa fall beräknas priset utifrån hur lång tid flytten kommer att ta. Ett tips är att välja en flyttfirma som ger dig fast pris på hela uppdraget redan från start.

4 fördelar med att anlita flyttfirma

Att anlita en flyttfirma är fördelaktigt för både för privatprsoner och företag som står inför en flytt. En flyttfirma sköter hela flyttuppdraget från start till slut och ser till att processen flyter på både smidigt tidseffektivt. Läs om fyra andra fördelar med att anlita flytthjälp nedan.

1. Spara tid

Att flytta är ett stort projekt som kräver mycket tid och planering. Dessutom behöver du själv ordna med släp eller flyttbil. Genom att överlåta flyttarbetet till experterna sparar du både värdefull tid och energi som kan läggas på annat.

2. Slipp tunga lyft

Att flytta är ofta tungt och slitsamt för kroppen. Inte minst om du ska flytta på stora och tunga möbler. En professionell flyttfirma har kunskap i tunga lyft och vet vad som krävs för att utföra tunglyft på ett säkert sätt. Se till att spara på ryggen!

3. Få hjälp med förvaring och återvinning

Om du står mellan två flyttar kan det vara svårt att veta var du ska förvara dina tillhörigheter under tiden du står utan bostad. En flyttfirma kan ofta hjälpa dig med förvaring av bohaget. Dessutom kan de bistå med återvinning av saker du inte längre behöver.

4. Utnyttja RUT-avdraget vid flytthjälp

Som privatperson kan du nyttja RUT-avdraget vid hushållsnära tjänster så som bohagsflytt. Det innebär att du kan sänka arbetskostnaderna med hela 50%.

Tips inför en flytt

Flytten är en spännande tid, men det kan också vara stressigt att ta sig an allt som ska göras. Det är viktigt att förbereda sig ordentligt för att få en så smidig flytt som möjligt. Få tips på saker att tänka på inför flytt, så att du kan vara redo när den stora dagen kommer.